Artikel

The Coffee Bean & Tea Leaf Rancang Buka 15 Cawangan Pandu-Lalu – Pada 2023

Setelah beroperasi selama 25 tahun pada pasaran Malaysia, The Coffee Bean & Tea Leaf kini memiliki 127 cawangan tempatan, dan terus optimis mencapai matlamat 140 cawangan menjelang akhir tahun ini.

Agenda itu secara langsung menunjukkan pertambahan 13 cawangan pada tahun 2022 akan berlaku. Tidak hanya itu, jenama kopi global ini turut menyasarkan pembukaan 40 cawangan pada tahun 2023 bersama 15 cawangan pandu-lalu.

Pihaknya melihat langkah penambahan bahagian pandu-lalu akan memberi kelebihan kepada kecekapan operasi dan kemudahan buat pengguna setia untuk menikmati minuman mereka dengan lebih pantas.

Maka untuk menghargai sokongan pengguna, bersempena sambutan ulang tahunnya (4 Oktober) rangkaian mereka telah menganjurkan kempen Pasport Ungu. Di mana dengan berbelanja minimum RM25, pengguna dapat perolehi pasport tersebut dan mengumpul sehingga 10 cop untuk berpeluang menangi 3 hadiah utama yang disediakan rangkaian.

Untuk makluman kempen Pasport Ungu bersama The Coffee Bean & Tea Leaf ini akan berlangsung sehingga 31 Oktober 2022 ini.