Artikel

Selangor Business Hub Diumumkan – Sebuah Platform Rujukan Perniagaan Secara Maya

Invest Selangor hari ini telah mengumumkan pengenalan Selangor Business Hub (SBH) dalam usaha membantu para perniagaan untuk kekal berhubung dan berkomunikasi antara satu sama lain ketika era norma baharu pasca PKP kini.

Selangor Business Hub ini menyasarkan untuk menjadi salah satu saluran dan platform komunikasi untuk perniagaan dalam terus memperluaskan rangkaian mereka. Platform ini lebih ditujukan untuk PKS terus mengadaptasi kaedah digital dalam meneruskan perniagaan mereka.

Melalui SBH ini, ia memfokuskan kepada tiga komponen utama, iaitu penawaran persidangan dan webinar maya yang dianjurkan Invest Selangor, persidangan perniagaan secara maya Virtual Selangor International Business Summit, dan juga menjadi hab untuk pelbagai programm yang ditawarkan oleh SITEC dalam mendidik berkenaan edagang dan ekonomi digital.

Bagi anda yang membuat perniagaan di Selangor, boleh merujuk ke platform Selangor Business Hub hari ini, dan mendaftar dibawahnya untuk mengikuti pelbagai program yang ditawarkan melaluinya.