Artikel

AXA Menawarkan RM20,000 Kepada Pemenang #TakeControl SME Challenge 2019

Baru-baru ini, AXA Affin General Insurance Berhad (AXA) telah melancarkan AXA #TakeControl SME Challenge 2019 di SME Corporation Malaysia, Kuala Lumpur pada 9 Julai 2019.

Acara ini dihadiri oleh Menteri Pembangunan Usahawan, YB Datuk Seri Mohd Redzuan Yusof – Timbalan Ketua Setiausaha (Dasar), Kementerian Pembangunan Usahawan, Dr. Anis Mahmud – Ketua Pegawai Eksekutif SME Corporation Malaysia, Encik Noor Azmi Mat Said dan Wayne Lim, Ketua Pegawai Eksekutif Kumpulan Malaysia SME Media Group.

AXA #TakeControl SME Challenge 2019 adalah kempen nasional yang menyediakan Industri Kecil dan Sederhana (IKS) yang mempunyai aspirasi, pembiayaan dan pengetahuan untuk meningkatkan perniagaan mereka dan mengembangkan rangkaian mereka.

10 finalis akan disenarai pendek untuk menjalani latihan perniagaan berstruktur. Seterusnya, hanya 3 peserta terakhir dengan idea terbaik akan dipilih sebagai pemenang oleh panel hakim.

 

Pemenang masing-masing akan menerima:
  •  RM20,000 tunai
  •  Jumlah perlindungan AXA Business Plus Plus (Enhanced) bernilai RM3,000 setahun,
  • Liputan media di akhbar perniagaan Malaysia SME bernilai RM 59,000
  • RM 10,000 mata QU pada platform Qu-Exchange
  • 3 bulan latihan perniagaan peribadi oleh iCommunity bernilai sehingga RM13,500 dan
  • RM2,000 Fundaztic Bonus pada platform pinjaman peer-to-peer Fundaztic

 

AXA #TakeControl SME Challenge 2019 menyambut semua IKS Malaysia untuk memberikan idea perniagaan mereka melalui pautan dibawah.

Layari: AXA #TakeControl SME Challenge 2019